Hollywood-tähdet mukaan Angry Birds -elokuvaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Valtavan suosittu Angry Birds tunnetaan erityisesti mobiilipelinä. Hittipeli on poikinut paljon oheistuotteita, ja Angry Birds -hahmoihin voi törmätä missä vain. Huvipuistoihin on esimerkiksi avattu Angry Birds -teemalla toteutettuja aktiivipuistoja.

Nyt on lisäksi vahvistettu, että jo aiemmin paljastunut Angry Birds -elokuva tullaan näkemään valkokankaalla. Elokuvaan osallistuu tällä tietoa myös joukko Hollywood-tähtiä. The Angry Birds -elokuva on animaatio, jonka ääninäyttelijöinä tullaan kuulemaan muun muassa komediatähdet Jason Sudeikis, Maya Rudoph, Bill Hader ja Josh Gad.

Angry Birdsin tiedotteen mukaan myös Peter Dinklage on mukana. Dinklage on tunnettu muun muassa roolistaan palkitussa televisiosarjassa Game of Thrones. Tieto elokuvan näyttelijävalinnoista kerrottiin todella omaperäisellä tavalla. Ne jotka ovat pelanneet peliä viimeisen 24 tunnin aikana, pystyivät avaamaan tiedotteen lukituksen.

Daily Mail -lehden mukaan pelaajat olivat siis ensimmäisiä, jotka saivat tietää ketä näyttelijöitä elokuvaan on valittu. Lähteiden mukaan Sudeikis kuullaan elokuvassa punaisena lintuna, joka on joukon pomo. Dinklage tulee olemaan Mahtikotka. Näyttelijä Bill Hader tulee olemaan yksi lintujen vihollisina tunnetuista possuista. Elokuvan nähdään valkokankailla vuonna 2016.