Hervoton näky Tampereen Keskustorilla: ”Pelasta Sunny Car Center! Lahjoita!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ulkomailta lähetetyt niin sanotut nigerialaiskirjeet ovat onnistuneet huijaamaan vuosien varrella myös monia liian hyväuskoisia suomalaisia. Kaikkien aikojen nigerialaishuijaus tapahtui kuitenkin taannoin Hämeenlinnaan kaavaillun Sunny Car Center -autokauppakeskuksen projektissa, jossa satojatuhansia euroja katosi teille tietymättömille.

Sunny Car Centerin tapaus on muodostunut melkoiseksi farssiksi, jonka uskomattomista käänteistä voisi tehdä pian jopa elokuvan. Parhaillaan Tampereen Keskustorilla on nuori mies keräämässä lahjoitusrahaa Sunnu Car Centerin hyväksi. Kerääjä Tuomas Oksanen on parhaillaan Keskustorilla, josta Stara tavoitti hänet puhelimitse.

– Tässä torilla olen edelleen. Ei tässä mitään, vähän ihmiset naureskelevat, kun kävelevät ohi. Nyt alkaa väkeä kerääntymään, kun täällä on tänään YouTube-tapahtuma, johon on ehkä muutama tuhat ihmistä tulossa. Tää nyt on vaan tällainen läppä ja mielenosoitus koko hommalle, Tuomas Oksanen kertoi hetki sitten Staralle.

Julkaisu käyttäjältä Tuomas Oksanen.

(Kuva latautuu Facebookista, voi kestää hetken)