Söpöä vai karmaisevaa? Kimin ja Kanyen lapsella vanhempia muistuttavat mollamaijat

Viihdeuutiset · Annika Kela

Räppäri Kanye Westin ja realitytähti Kim Kardashianin tyttärellä North Westilla on lelukokoelmassaan huvittava lelukaksikko. Lapsukaisella on nimittäin mollamaijat, jotka muistuttavat hänen vanhempiaan.

Ladataan

Näytä Instagramissa

Lelunuket on tehty mallin mukaan ja vaatteet on valittu vanhempien pukeutumistyylin perusteella. North Westin täti Khloe Kardashian jakoi Instagramissa hauskan kuvan tytön nukeista. Yksivuotias North omistaa poikkeukselliset mollamaijat. Nukkeleikkien seuraaminen on varmasti hauskaa ajanvietettä vanhemmille, etenkin jos leikeissä on mukana nukke-isä ja nukke-äiti. Olisi mielenkiintoista nähdä, millaisen tulkinnan North antaisi vanhemmistaan.

Daily Mail -lehden mukaan newyorkilainen mollamaijojen valmistaja Celine’s dolls on tehnyt nuket myös muille Kardashianin perheen sisaruksille. Northin serkuilla on heidän vanhempiaan muistuttavat nuket. Lapsukaiset voivatkin halutessaan leikkiä Kardashian perheen sukukokousta nukeillaan.