Hurja näky! Näin autot ajetaan laivaan Kreikassa

Autot Matkailu · Tim Isokivi

Olemme tottuneet näkemään Venäjältä ja muista Itä-Euroopan maista peräisin olevia Youtube-videoita toinen toistaan hurjemmista liikennevideoista. Tuore video kuitenkin osoittaa, etteivät hämmentävät ja vaaralliset tilanteet ajoneuvojen kanssa ole Itä-Euroopan yksinoikeus.

YouTube
YouTube

Kreikkalaisella videolla esitellään melko arkipäiväistä tilannetta, jossa autot ajavat laivan sisään niille tarkoitetulle kannelle. Kuumottavan tilanteesta tekee kuitenkin se, ettei sataman ja autolautan välinen ramppi todellakaan näytä läpäisevän sellaisille asetettuja turvallisuusmääräyksiä.

Autot pomppivat rampin päällä hurjalla tavalla, ja vaikka onnettomuuksilta vältytään, vaikuttaa tilanne kaikkea muuta kuin turvalliselta.