Sofia heruttelee stringeissä lehden kannessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kolumbialainen malli ja näyttelijä Sofia Vergara tunnetaan julkisuudessa erityisesti upeasta ulkonäöstään. Moderni Perhe -sarjassa näyttelevä tähti päätyi taannoin jo toistamiseen Hollywoodin kovapalkkaisimpien naisnäyttelijöiden listan ensimmäiseksi.

sofiavergara09102014

Nyt 42-vuotias näyttelijätär nähdään Shape-lehden tuoreen numeron kansikuvassa. Kuten yleensä, avarakauluksisessa paidassa ja stringeissä poseeraava Sofia Vergara on kuvassa erittäin upea ilmestys.

Sofia osti itselleen hiljattain uuden luksusasunnon. 11 miljoonan arvoisessa talossa on 1.100 neliötä sekä seitsemän makuuhuonetta ja 11 kylpyhuonetta. Talo sijaitsee vain kivenheiton päässä Victoria ja David Beckhamin Beverly Hillsin kodista. Sofia Vergara on näyttänyt omalla esimerkillään, että vaatimattomista oloista voi nousta huipulle. Hän syntyi Barranquillan kaupungissa karjatilallisen tyttäreksi.