Huulipunat pois – huuliin tehdään nyt todellista taidetta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huulipunan suosikkisävyt vaihtelevat muodin ja vuodenaikojen mukaan. Kesällä suositaan yleensä heleämpää ja vaaleampaa sävyä, kun syksyn tullen halutaan olla osa ruskaa oranssina hehkuvan huulikiillon kera. Espanjalainen meikkitaiteilija ei tyydy näin tylsiin vaihtoehtoihin.

Eva Senin Pernas on luonut verkkoon lukuisia kuvakollaaseja loihtimistaan meikkauksista, joissa nousevat pääosaan taidokkaasti koristellut huulet. Maskeerauksen avulla nainen saa suun ympärille uudenlaista tehoa, eikä huulet jää kakkoseksi vahvalle luomivärille tai muulle kasvomeikille.

Hän on ikuistanut huuliin minikokoisia maisemia ja hedelmäisiä tunnelmia. Toivottavasti huulitaide kestää kokonaisen illanvieton, sillä näitä luomuksia kelpaisi esitellä muillekin. Tässpä myös ideaa tulevaan halloweeniin.