Lentomatkojen unelma – hupparityyny auttaa nukkumaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikilla ei ole mahdollisuutta varata pitkille lennoille business-luokan löhötuoleja, jotka saa vaivatta makuuasentoon ilman, että häiritsee takana istuvaa ihmistä. Toiset eivät osaa nukkua missään liikkuvassa kulkuneuvossa, vaikka unien avulla saisi ajan kulumaan huomattavasti nopeammin.

YouTube
YouTube

Onneksi keksijät ovat kunnostautuneet ihmisten mukavuuden parantamisessa ja yksi unta parantava tuote on hupulla varustettu HoodiePillow-tyyny. Pehmeästä materiaalista valmistetussa tyynyssä on tasku älypuhelinta tai mp3-soitinta varten ja reikä kuulokkeiden johdolle. Lisäksi tyynyssä on tietysti koko keksinnön helmi, eli huppu, jonka voi vetää pitkälle silmien yli pimeyttä antamaan.

Tyynystä on olemassa kahta eri kokoa, jossa toinen on suunniteltu erityisesti lentomatkustamista varten. Muutaman kympin maksavia tyynyjä on saatavilla viidessä eri värissä, joten jokaiselle perheenjäsenelle löytynee omansa, Huffington Post vinkkaa. Tyyny on esitelty myös ABC-televisiokanavan Shark Tank -ohjelmassa.