Michelle Lewin näyttäytyi rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalainen fitness-malli Michelle Lewin on vahva ehdokas alkaneen vuoden kuumimpien fitness-kaunotarten kärkijoukkoon. Playboy-lehdessä poseeranneen kaunottaren, La Cuerpan, Instagram-kuvia seuraa yli 900.000 käyttäjää ja Twitterissä jo yli miljoona käyttäjää.

Michelle nähdään melko usein muun muassa treenaamassa julkisilla paikoilla, sillä hän rakastaa kovalla työllä ansaitun vartalonsa esittelemistä. Tällä kertaa Michelle on suunnannut esittelemään sixpack-vatsaansa ja muita avujaan Miami Beachille.

27-vuotias Michelle ”La Cuerpa” Lewin ehtinyt verrattain lyhyellä urallaan poseerata jo esimerkiksi Playboyn Venezuelan version kansikuvassa. Hän on myös fitness-maailman kuumimpia nousevia tähtiä, ja paparazzit tunnistavat näyttävän kaunottaren minne hän meneekin.