Mies vitsaili lentokoneessa sairastavansa Ebolaa – seuraus kuin scifi-elokuvasta

Matkailu Viihdeuutiset · Annika Kela

Jokaiselle pitäisi olla selvää, ettei lentokentällä tai koneessa kannata vitsailla pommeista. Ebolan leviämisen myötä on myös järkevää olla vitsailematta, että on saanut virustartunnan. Eräs mies halusi poiketa tästä etiketistä ja murjaisi typerän Ebola-vitsin lentokoneessa.

YouTube
YouTube

Vitsin seurauksena lentokone joutui tekemään hätälaskun. Dominikaaniseen tasavaltaan matkalla ollut mies oli sairastunut flunssaan. Miehen annettiin matkustaa, sillä hänellä ei ollut kuumetta eikä flunssan oireet olleet vakavat.

Lentokone oli ehtinyt lentää pari tuntia, kun miestä alkoi aivastuttaa. Aivastamisen päätteeksi mies tokaisi, että flunssan sijaan hänelle on varmaankin kehittymässä Ebola. Nyt mies varmasti toivoo, että hän olisi pitänyt mölyt mahassaan.

Miehen huono vitsi päätyi lentoemojen korviin ja lentokoneen oli tehtävä hätälasku lähimmälle kentälle. Lentokoneen laskeuduttua on eräs matkustaja kuvannut tilanteen videolle. Videolla lentoemo selittää matkustajille, että heidän velvollisuutensa on ryhtyä toimenpiteisiin, sillä Ebola-epäilyä ei voi jättää huomioimatta, vaikka kyseessä olisi ollut vitsi.

Lentoemo kertoi kaikkien kuullen, että mies joka asialla on vitsaillut on idiootti. Hämmentyneet matkustajat seuraavat vierestä, kun suojapukuihin pukeutuneet henkilöt noutavat Ebolasta puhuneen miehen lentokoneesta. Miehen vitsailun takia kaikkien matkustajien loma on pilalla. Ebola-vitsi tuli tälle herralle erittäin kalliiksi.