Mies ei saanut erektiota – työnsi metalliputken penikseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Erektiöhäiriön syy voi olla psyykkinen, fyysinen tai molempia. Iän myötä erektion muodostuminen hidastuu ja yleensä myös erektiohäiriöt lisääntyvät. Masennus, stressi ja suorituspaineet voivat omalta osaltaan aiheuttaa erktiöhäiriöitä.

rontgenkuva13102014

Potenssilääkkeiden lisäksi hoitona voi käyttää penisrenkaita tai tavallista penispumppua. Kerroimme myös taannoin penikseen otettavista implanteista, jonka avulla seisokin voi muodostaa pumppaamalla ilmaa penikseen. Kiinalainen mies ei tyytynyt näistä mihinkään vaihtoehtoon, vaan päätti kokeilla metalliputkea peniksen sisällä.

52-vuotias mies oli tunkenut liki 13-senttisen metallisauvan peniksen virtsa-aukosta sisään varmistaakseen seisokkinsa kestävyyden. Valitettavasti putki oli työntynyt seksiaktin aikana syvemmälle ja työntynyt virtsarakkoon saakka. Hän kuitenkin uskoi, että voisi poistaa tikun itse. Hän hakeutui lääkärin vastaanotolle vasta kuukausia myöhemmin ja metalliesine poistettiin viimein, Mirror-lehti uutisoi.

Kiinalaismiehen ongelma ei ole harvinainen. Seksuaaliterveysklinikan mukaan Suomessa kohtalaisesta tai vaikeasta erektiohäiriöstä kärsii nykyään noin 200.000 miestä. Lisäksi lieviä ongelmia on 300.000 miehellä.