Näin typerältä selfien ottaminen voi näyttää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vanhoja valokuvia katsellessa huomaa, että ennen otoksissa vältettiin hymyilemistä. Sittemmin ihmisiä kehoitettiin venyttämään suupieliään virneeseen sanomalla ”muikku”, ja nykyisin valokuvia napataan itse huulten töröttäessä kuin vesilinnun nokka.

YouTube
YouTube

Ihmiset kuvaavat nykyisin enemmän itseään kuin ympäristöään. Jotta selfie olisi onnistunut, tulee kuvattavan olla tietyssä asennossa, ja ilmeen täytyy näyttää parhaimmalta mahdolliselta. Toisinaan kuvien napsijat eivät ymmärrä, kuinka typerältä ne näyttävät selfiekuvia ottaessaan. Eräs neitokainen näyttää tästä esimerkkiä verkkovideolla.

Nainen on vääntänyt itsensä luonnottomaan asentoon ja yrittää ottaa täydellistä kuvaa. Hän vääntelehtii ja kääntelehtii todella hämmentävästi, ja kaikki ympärillä olevat henkilöt saavat varmasti naurunaihetta pitkäksi aikaa. Toivottavasti tytöllä onnistui edes yksi kuva, jonka hän voi ladata nettiin kavereidensa katseltavaksi. Ystävillä ei varmasti ole hajuakaan siitä, kuinka hölmöltä kuvan ottaja näytti yli minuutin ajan yhden otoksen takia.