Murtovaras harrasti seksiä pehmolelun kanssa – siemennesteestä tuli DNA-todiste

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet typeristä murtovarkaista, jotka ovat jättäneet tekopaikalle kännyköitään tai Facebook-profiilinsa auki tietokoneelle. Nyt näiden älypäiden joukkoon liittyy brittiläinen Paul Mountain, joka jätti tekopaikalle DNA:ta sisältäneen ”käyntikorttinsa”.

Mountain oli murtautunut erään perheen omakotitalon pihalla olleeseen vajaan ja levitellyt siellä olleet tavarat ympäri rakennusta. Yhtäkkiä 38-vuotias mies oli tuntenut suunnatonta seksuaalista pakotusta ja halusi purkaa paineitaan välittömästi. Mountain teki vajassa olleeseen nallekarhuun reiän ja harrasti seksiä pehmolelun kanssa.

Paikalle myöhemmin soitetut poliisit löysivät miehen DNA:ta hyväksikäytetyn nallen sisältä. Telegraph-lehti uutisoi miehen syyttäneen teostaan hänen amfetamiinin käytöstä johtuneita laskutiloja, eikä hän pystynyt pidättelemään itseään. Paul Mountain on pidätetty.