Väkijoukko leikkasi raiskaajan sukuelimen irti lihakirveellä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Intiassa raiskataan nainen joka 22. minuutti. Toisin sanoen raiskauksia tapahtuu maassa kolme kertaa tunnissa, mutta nämä ovat ainoastaan poliisin tietoon tulevat luvut. Olemme kertoneet ennenkin karmaisevista tapauksista, joissa kansa on ottanut lain oman käsiinsä raiskauksia estääkseen.

Tällä kertaa vihaisen väkijoukon tulilinjalle joutui 40-vuotias mies, joka oli yrittänyt raiskata teini-ikäisen tytön kujalla. Ganganagarin asukkaat olivat kuulleet tytön kiljumisen ja yllättivät miehen teon alkuvaiheessa.

Ensin intialaiset hakkasivat raiskaajaa tunnin kepeillä, kunnes raahasivat hänet paikalliseen teurastamoon. Miehen sukupuolielimet hakattiin irti lihakirveellä, ja hänet jätettiin kuolemaan tien viereen. Miehen sukupuolielimet heitettiin tielle varoitukseksi muille samaa tekoa harkitseville.

Intialaiset kertovat kyllästyneensä maassa tapahtuviin raiskauksiin ja naisiin kohdistuviin väkivaltarikoksiin. Poliisi pelasti pelasti raiskaajan hengen toimittamalla hänet sairaalaan. Raiskaajan tila on kriittinen, mutta teinityttö selvisi tilanteesta säikähdyksellä, Mirror-lehti uutisoi.