Raju onnettomuus rallikisassa – katsojien ihmepelastuminen videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rallikilpailuissa sattuu ajoittain ikäviä tapauksia, joissa katsojat menettävät henkensä autojen suistuttua tieltä katsojien päälle. Usein tällaisissa tapauksissa katsojat ovat olleet kielletyllä alueella, mutta traagisia onnettomuuksia on sattunut myös sääntöjen rajoissa.

YouTube
YouTube

Nyt verkossa nähdään katsojien uskomaton pelastuminen. Pohjois-Italiassa ajettu 2014 Jolly Rally Valle d’Aosta -rallikilpailu sai traagisen käänteen, kun Piero Scavonen ohjastama ralliauto suistui tieltä ja ajautui suoraan yleisöjoukkoa kohti. Ihmisjoukko selvisi kaikkien yllätykseksi vammoitta, sillä ralliauto väisti heidät lähimmillään vain muutamalla sentillä.

Radan reunustalla istuskellut nainen ei ehtinyt edes yrittää pakoon, ja hän olisi lähes varmasti menehtynyt, mikäli ralliauto olisi ajautunut vain muutaman kymmenen senttiä pidemmälle. Tapauksesta uutisoineen Road and Track -julkaisun mukaan kukaan ei loukkaantunut.