Lentoemäntä vie matkustajilta jääneet ruoat kotiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Äärimmäisyyksiin säästötoimissaan menevät henkilöt tähdittävät TLC-televisiokanavan Cheapskates-ohjelmaa. Olemme kertoneet käyttövetensä kierrättäjistä ja sanomalehdillä takapuoliaan pyyhkivistä henkilöistä, mutta nyt esittelyssä on asiakkaiden ruokia kotiin raahaava lentoemo.

YouTube
YouTube

Steffanie Rivers on kertonut säästävänsä rahaa kaikessa missä pystyy. Nyt hän paljastaa tuovansa kotiin lentomatkustajien syömättömiä ruokia, jotka muuten heitettäisiin roskiin. Naisen teko ei kuulosta niin ällöttävältä, koska ruoat ovat avaamattomissa paketeissa.

Lopulta hän kuitenkin kertoo, että raahaa kotiinsa myös ylijääneet pähkinät, joita asiakkaat ovat jo kertaalleen kopeloineet sormillaan. Mikäli pähkinäpussi on avattu, on se asiakkaan hylkäämisen jälkeen vapaata riistaa. Steffanie kaataa pähkinäpussien jämät yhteen isoon keittiön säilytysrasiaan, ja jopa hänen miehensä pyörittelee toiminnalle päätä.