Livepanoraamakuvaa Suomen korkeimman hotellin katolta

Digi Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella avataan tänään yleisölle Suomen korkein asuttu rakennus, Solo Sokos Hotel Torni. Kaupungin uusi 25-kerroksinen maamerkki näkyy kauas, ja sen yläkerran ravintolasta on upeat maisemat kaikkiin ilmansuuntiin. Nyt kuka tahansa voi seurata hotellin katolta reaaliaikaista 360-livepanoraamakuvaa myös kotisohvalta käsin.

Tampere.SkyviewLIVE.fi
Tampere.SkyviewLIVE.fi

Palvelu löytyy osoitteesta tampere.skyviewlive.fi.

Tamperelainen Flycam-yritys lanseerasi taannoin Suomeen uuden Skyview LIVE -palvelun, joka esittää verkon kautta lähes reaaliaikaista panoraamakuvaa kaikkiin ilmansuuntiin. Ilmaisessa verkkopalvelussa on myös timelapse-arkistotoiminto, jolla käyttäjät voivat katsoa mitä kameran ympäristössä on aiemmin tapahtunut. Lisäksi jonkin tietyn näkymän voi lähettää esimerkiksi ystävälle sähköpostilla tai sosiaalisessa mediassa.

Skyview LIVE -palvelussa jatkuvasti pyörivä säänkestävä webkamera tuottaa itsenäisesti verkkoon jopa 66 miljoonan pikselin kokoista panoraamakuvaa, joten kuvan tarkkuus kestää hyvin myös zoomauksen. Tähän mennessä Skyview LIVE -palveluita on lanseerattu useissa suomalaisissa kaupungeissa ja rakennus- ja matkailukohteissa, kuten esimerkiksi Levillä.