Gisele on huippuseksikäs surffari

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brasilialainen mallikaunotar Gisele Bundchen on tuttu näky muotikuvista ja lehtien sivuilta. Mallikaunottaresta tuli viime vuonna äiti, mutta hän palasi varsin nopeasti takaisin töihin. Taannoin hänen poseerasi ilkosillaan Lui-lehden kansikuvassa.

YouTube
YouTube

Nyt Gisele Bundchen nähdään Chanel-merkin tuoreella mianosvideolla. Pitkähköllä videolla Giselle nähdään muun muassa seksikkäänä surffarina bikineissä, laulaja-lauluntekijä Lo-Fangin esittäessä taustalla Grease-elokuvan You’re the One That I Want -kappaletta.

Gisele Bundchen viihtyi aikoinaan useamman vuoden näyttelijäkomistus Leonardo DiCaprion kainalossa. Sittemmin neito on mennyt naimisiin jalkapallopelaaja Tom Bradyn kanssa. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, Benjamin Rein ja Vivian Lake Brady. Bundchen on perustanut oman Gisele Bundchen Intimates -vaatemerkkinsä, jonka tuotteita hän tietenkin itse usein esittelee.