Koira riemastui syksystä – näin kävi pihan lehtikasoille

Viihdeuutiset · Annika Kela

Jos videon hännänheiluttajalta kysyttäisiin, mikä on paras vuodenaika, olisi se melko varmasti syksy. Suloinen labradorinnoutaja menee ilosta sekaisin nähdessään lehtikasan, ja omistaja kuvasi videon koiransa lehtikasassa telmimisestä.

YouTube
YouTube

Kun pallo heitetään lehtien sekaan, sulkeltaa koira sen perään. Omistajalla on varmasti työtä haravoida pihaa koiransa jäljiltä, sillä karvakuono levittelee kasatut lehdet pitkin pihaa. Iloisen Stella koiran puuhia on hauska seurata.

Leikkisästä veijarista on kuvattu nettiin muitakin videoita, sillä Stellalla on erikoinen tapa pysähtyä. Koira lässähtää maahan takajalat suorana. Tämä persoonallinen ja hassu koirayksilö naurattaa omistajaa päivittäin. Saa nähdä miten Stella suhtautuu, kun lehtikasat muuttuvat lumikasoiksi talven tullessa.