Kansa sai tarpeekseen: Poliitikkoja otetaan kiinni ja heitetään roskiksiin

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Suomessa on nähty kuluvalla hallituskaudella kansalaiset ovat saaneet tietoonsa viikko viikolta tyrmistyttävämpiä tietoja hallituksen ja eduskunnan toimista. Parhaillaan ympäri maailmaa nauretaan avoimesti Suomen tulevalle alkoholimainonnan kiellolle ja sen viranomaistulkinnalle.

YouTube
YouTube

Suomen lisäksi myös Ukrainassa kansalaiset ovat monin paikoin kyllästyneet poliitikoiden typeryyksiin. Siellä kansalaiset ovat tosin jo nousseet barrikadeille ja ryhtyneet osoittamaan käytännössä mitä mieltä poliitikoista ovat. Tähän mennessä #TrashBucketChallenge -teemaa on toteutettu jo useisiin poliitikoihin.

Verkossa leviää nimittäin parhaillaan videoita, joissa ukrainalaiset ottavat poliitikoita kiinni ja heitetään roskiksiin. Uusi trendi sai alkunsa viime kuussa, kun virkamies Oleg Rudenko jäi kiinni lahjusten vastaanottamisesta. Kansalaiset osoittivat nopeasti mitä mieltä he miehestä olivat, sillä vihainen väkijoukko kaappasi hänet ja heitti kauhusta kiljuvan miehen roskikseen.