Chrissy Teigen bikineissä ennennäkemättömällä videolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossakin poseerannut Chrissy Teigen ei ole tunnettu liiasta ujoudestaan esimerkiksi vähissä vaatteissa poseeraamisen suhteen. Mallikaunotar tunnetaan myös suorasanaisesta tyylistään sosiaalisessa mediassa.

YouTube
YouTube

Sports Illustrated -lehti on viime aikoina julkaissut Youtubessa ennennäkemätöntä materiaalia muun muassa Kate Uptonista. Nyt on Chrissy Teigenin vuoro. Mallikaunotar nähdään tuoreella videolla poseeraamassa bikineissä trooppisissa merkeissä.

Chrissy Teigen on saavuttanut mainetta esimerkiksi Sports Illustrated -lehden kuvissa esiintymällä. Otokset nostivat hänet vuonna 2010 kuuluisuuteen. Teigen on toiminut Gillette Venuksen, Olayn, Niken, Skullcandyn ja Billabongin mainoskasvona. Hän esiintyi myös viime vuonna julkaistulla John Legendin All of Me -musiikkivideolla, koska kyseinen kappale sai inspiraationsa parin suhteesta.