Khloe Kardashian haluaa lapsia exänsä kanssa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mediapersoona Khloe Kardashian oli neljä vuotta yhdessä koripalloa ammatikseen pelaavan Lamar Odomin kanssa. Naisen elämä kääntyi päälaelleen viime vuonna, kun mies jäi kiinni syrjähypyistä ja päihteiden väärinkäytöstä. Khloen siskoilla Kourtneylla ja Kimillä menee avioelämän puolella huomattavasti paremmin.

Nyt julkisuuteen on kantautunut tieto, jonka mukaan Khloe on suorastaan epätoivoinen perheen perustamisen suhteen. Hän haluaisi rakastua uudelleen ja saada lapsia – mahdollisimman pian. Moni mies varmasti haaveilee Khloen kaltaisesta muotovaliosta, mutta kannattaako suhdetta aloittaa pelkän tarpeen pohjalta? HollywoodLife.comin mukaan Khloe ei halua enää olla pelkkä täti siskojensa jälkikasvulle.

– Hän rakastaa siskojensa lapsia, mutta mikään ei vedä vertoja äitinä olemiselle. Hän haluaa juuri sitä, lehdelle kerrotaan.

Khloen on jo aiemmin kerrottu olevan kateellinen siskoilleen ja etenkin Kimin taannoinen raskaus käynnisti suuren huhumyllyn naisten välejä kaihertavasta vauva-asiasta. Khloe tuntee olevansa jumissa elämässään, kun muut menevät eteenpäin. Siksi nainen kaiketi viihtyi hetken aikaa myös räppäri French Montanan kainalossa. Nyt Khloen kerrotaan ottaneen yhteyttä ex-mieheensä. Toivottavasti epätoivoinen nainen ei suunnittele yhteenpaluuta pettäjämiehensä kanssa.

KHloe on otsikoissa tiuhaan. Kerroimme äskettäin, että mediassa on spekuloitu, että Khloe Kardashian olisi laulajalegenda Lionel Richien tytär. Khloen isyydestä on väitelty siitä lähtien, kun on paljastunut, että perheenäiti Kris Jenner ei ole ollut uskollinen aviomiehelleen Robert Kardashianille.