Mies näytteli erektiota metroasemalla – näin siinä kävi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kiihottuminen julkisella paikalla on yleensä noloa useimmille ihmisille. Nyt netissä leviää parodiavideo, jossa eräs epäonninen metromatkustaja näyttää saaneen erektion huonossa paikassa.

YouTube
YouTube

Ihmiset ovat jonottamassa metroon pääsyä ja kanssamatkustajat huomaavat miehen tilanteen ja alkavat kuvata häntä. Mies yrittää vältellä huomiota ja liikkuu jonon mukana metroon. Lopulta mies onnistuu pääsemään metron ovien taakse, mutta metro on niin täynnä, että mies joutuu jäämään ovien kohdalle.

Metro on jatkamassa matkaa ja ovet sulkeutuvat. Mies seisoo liian lähellä ovia ja hänen peniksensä jää ovien väliin. Eräs laiturilla oleva mies rientää apuun ja vääntää metron ovet auki, joten pilatempaus onnistui melko täydellisesti.