Säämies otti kulkukoiran suoraan lähetykseen – huonostihan siinä kävi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kanadan uutistoimiston säätiedotus ei mennyt ihan putkeen, sillä meteorologilla oli lähetyksessä seuranaan isokokoinen koira, joka villiintyi kesken lähetyksen. Leikkisä koira ei totellut säämiestä vaan juoksenteli ja hyppi miehen ympärillä.

YouTube
YouTube

Häslingistä huolimatta säämies yritti ahkerasti kertoa, mitkä ovat säätiedot, vaikka se olikin yllättävän haastavaa. Edmontonin uutistoimitus oli ottanut kulkukoiran lähetykseensä tarkoituksena tehdä hyväntekeväisyyttä löytöeläinkodille ja levittää tietoisuutta kodittomista lemmikeistä.

Löytökoira nimeltä Ripple päätti ottaa suorasta lähetyksestä kaiken irti ja ryhtyi leikkimään säämiehen kanssa. Vaikka löytökoiria koulututaan ennen kuin niille etsitään koti, oli Ripple ilmeisesti unohtanut jo osan koulutuksestaan, sillä se ei totellut säämiehen käskyjä. Leikkisä koira villiintyi enemmän, kun säämies pyysi sitä pysymään paikoillaan.

Sen sijaan, että meteorologi olisi antanut koiran pois kameroiden edestä lähetyksessä, se jatkoi sinnikkäästi koiran kanssa esiintymistä. Hulvattomasta ja holtittomasta esiintymisestä huolimatta, mies sai sään kerrottua katsojille ja on varmaa, että Ripple jäi katsojien mieleen ja sehän oli koko lähetyksen tarkoitus.