Mies ihmettelee vaimonsa sisustustavaroita: ”Mikä hitto tämäkin on?!”

Koti & Asuminen · Annika Kela

Miehet ovat Marsista ja naiset Venuksesta – myös nettiin lisätyn sisustusaiheisen videon perusteella. Mies oli huomannut, että heidän rakas kotinsa oli täyttynyt tavaroista, joiden käyttötarkoituksesta miehellä ei ollut mitään tietoa.

YouTube
YouTube

Hauskassa videossa Vic Dibitetto kyselee hermostuneesti, mikä kaikkien tavaroiden käyttötarkoitus on. Sisustustavarat eivät nimittäin näytä avautuvan tälle herralle. Mies on tunnettu useista Youtube-videoistaan, joissa hän painiskelee arkisten asioiden parissa, yleensä hermostuen.

Koomikkona esiintyvä Vic Dibitetto on lisännyt pari kuukautta sitten nettiin videon, jossa hän ihmettelee vaimonsa ostamia sisustustavaroita. Syyniin joutuvat kynttilänjalka, tyhjä linnunhäkki ja valaisin. Mies ei näe niiden käytännöllisyyttä tai sitä, kuinka kauniilla yksittäisillä tavaroilla on suuri merkitys kotoisan kodin luomisessa.

Dibitetto on suhtautunut asiaan tunteellisesti ja hänen tulkintansa tavaroiden käyttötarkoituksesta on hulvaton. Sisustustavarat tekevät kodista yksilöllisen ja kauniin, mies ei kuitenkaan tunnu ymmärtävän mistä siinä on kyse ja se saa hänet hermostuneeksi.