Ravintola-annoksessa oli rotta – mies ehti puraista palasen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Siellä missä on ihmisiä, on myös rottia. Rottaongelma vaivaa etenkin isompia kaupunkeja, mutta silti ihmisiä ällöttää joutua tekemisiin suurikokoisten jyrsijöiden kanssa. Vielä hirveämmältä kuulostaa löytää rotta ruokansa seasta.

Nyt floridalainen ravintola on noussut otsikoihin rotta-annoksensa takia. Billy Wilson oli ollut aterioimassa Golden Corral -nimisessä ravintolassa, kun hän huomasi lautasellaan rotan pään. Mies oli jo ehtinyt haukkaamaan suussa rusahtaneen palan suuhunsa, ja juoksi välittömästi vessaan oksentamaan. Sen jälkeen paikalle pyydettiin tarjoilija ja ravintolapäällikkö.

– Ravintolapäällikkö tutki annosta ja sanoi yllättyneenä, että lautasella oli rotta. Sen jälkeen hän käänteli lautasta ja otti rotasta valokuvia eri kuvakulmissa. Ravintolapäällikkö oli yhtä kauhuissaan kuin minä, Wilson kertoo MS News Now -uutisille.

Wilson meni seuraavana päivänä sairaalaan ottamaan jäykkäkouristusrokotteen ja ehkäisyä vatsaflunssaan. Mies on palkannut avukseen asianajajan, vaikka hänellä ei ole selkeitä suunnitelmia oikeusjutun nostamisen suhteen.

Kerroimme taannoin, että rottaongelma on kasvanut myös Euroopassa. Esimerkiksi brittiläinen Colin Watts kertoi nähneensä kotikaupunkinsa kaduilla kissan kokoisia rottia, joiden pituus on hännän kanssa yli puoli metriä. Saksan Hallessa on puolestaan nähty uutisten mukaan metrin mittaan kuonosta hännänpäähän ylettänyt jättijyrsijä.