Brittikaunotar rohkeissa Instagram-kuvissa – joutui sensuroimaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lauren Goodger nousi kotimaassaan tähdeksi TOWIE-realitysarjan kautta. Neokainen on tuttu näky vähäpukeisista kuvista ja videoista, ja hän esimerkiksi juhlisti vuoden 2013 päättymistä Instagramissa julkaistulla pepunheilutusvideolla.

#selfie

A photo posted by Lauren Goodger (@laurengoodgerofficial) on

Nyt 28-vuotias tähti on jälleen noussut kotimaassaan otsikoihin rohkeilla herutuskuvilla. Lauren Goodger julkaisi Instagramissa otoksia, joissa hän esittelee faneilleen näyttävää rintavarustustaan. Tähti jakoi myös kuvan stringeillä verhotusta takapuolestaan, mutta poisti sen ja jakoi nopeasti hieman siveellisemmän version samaisesta otoksesta.

Brentwoodista, Essexistä kotoisin oleva Goodger lähti TOWIE-sarjasta vuonna 2012. Hän ehti olla mukana ohjelman näyttelijäkastissa parin vuoden ajaan. Nainen odotti aikoinaan TOWIE-kollegansa Mark Wrightin kanssa yhteistä lasta, mutta pari päätyi aborttiin. Hän oli vuosina 2012 -2013 suhteessa Jake McCleanin kanssa. Tähti on sittemmin nauttinut sinkkuelämästä.

Morning\Afternoon

A photo posted by Lauren Goodger (@laurengoodgerofficial) on

I make a mess when I get ready

Kuva, jonka Lauren Goodger (@laurengoodgerofficial) julkaisi laitteella