17-vuotias X Factor -sensaatio mykisti kaikki – tässä on tuleva tähti!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Television kykykilpailuista on noussut maailmanlaajuiseen supersuosioon jo lukemattomia tähtiä, ja vuosittain lista kasvaa muutamalla uudella lupauksella. Nyt tuorein X Factor -sensaatio on 17-vuotias brittiläinen Lauren Platt.

YouTube
YouTube

Lauren valloitti sekä tuomarit että kotikatsomot ensin laulamalla Pharrell Williamsin jättihitin Happy, mutta vasta hänen seuraavaksi esittämänsä Irene Caran vuodelta 1983 peräisin oleva discoklassikko What A Feeling nosti Plattin sensaatioksi.

Mykistävän upea slovariversio hiljensi sekä tuomarit että kotikatsomot kertaheitolla ja nosti Laurenin samalla kilpailun ennakkosuosikiksi. Meni kisassa miten tahanssa, niin nuoresta kaunottaresta tullaan kuulemaan vielä.