Suomen Netflixissä varaslähtö Frendit-sarjaan – Yhdysvallat kaukana jäljessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin, että hittisarja Frendit tulee Netflix-valikoimaan Yhdysvalloissa ensi vuoden alussa. Staran juuri saamien tietojen mukaan suomalaiset fanit ovat kuitenkin selvässä etulyöntiasemassa, sillä meillä Frendit ilmestyy ruutuihin kaksi kuukautta ennen Yhdysvaltoja.

YouTube
YouTube

Suomen Netflix julkaisee 10 tuotantokautta, 236 jaksoa ja yhteensä 83 tuntia Frendit-sarjaa jo 1. marraskuuta. Näistä kolme ensimmäistä tuotantokautta on jo aiemmin julkaistu. Oheisella videolla nähdään miltä näytti, kun Netflix kutsui sarjan tunnusmusiikin esittävän The Rembrandts -yhtyeen esiintymään Central Perk –kahvilaan.

Vuonna 2015 tulee kuluneeksi tasan 20 vuotta siitä, kun Frendit-sarjaa esitettiin ensimmäisen kerran. Monet sarjan fanit ovat sitä mieltä, että sarjaa esitetään suositussa Netflix-palvelussa sen takia, että Frendit-hahmot tekevät pian paluun elokuvan muodossa. Sarjan esittäminen on tulevan elokuvan markkinointikikka. Oli se totta tai ei, sarjan fanit ovat varmasti ilahtuneita Frendien saapumisesta Netflixiin.