Christian Bale Mooseksen rooliin – tältä näyttää elokuvan traileri

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen Christian Bale tunnetaan monipuolisena näyttelijänä, joka ei pelkää nähdä vaivaa muuttaakseen ulkonäköään dramaattisesti rooliensa vuoksi. Mies on herättänyt kohua laihdutettuaan itsensä riskirajoille The Machinist -elokuvaa varten, ja vastaavasti treenattuaan itsensä lyhyen ajan sisällä huippukuntoon Batman-roolia varten.

YouTube
YouTube

Seuraavaksi Christian Bale nähdään valkokankaalla raamatullisissa merkeissä. Mies nimittäin esittää Moosesta ohjaajalegenda Ridley Scottin Exodus: Gods and Kings -elokuvassa. 19. joulukuuta Suomen ensi-iltansa saavan suurelokuvan traileri on nyt julkaistu.

Exodus: Gods and Kings -elokuva on herättänyt kohua jo ennen saapumistaan elokuvateattereihin. Monet ovat kyseenalaistaneet sen, miksi Egyptiin sijoittuvan, historiallisia teemoja sisältävän elokuvan päärooleissa nähdään epärealistisesti valkoihoisia näyttelijöitä. Ridley Scott vastasi kommentteihin Yahoo! Australia -sivun haastattelussa kertomalla, että Egypti oli noihin aikoihin useiden eri kansalaisuuksien sulatusuuni.