Morsian meikkasi itsensä vanhaksi testatakseen miehensä rakkauden – huonosti kävi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Naimisiinmenoa suunnitteleva pariskunta oli sopinut, että he ottavat hääkuvansa ennen seremoniaa. Kuvauspäivänä morsian oli pukeutunut häämekkoonsa ja meikannut itsensä vanhaksi naiseksi, koska halusi testata rakastaako hänen tuleva miehensä häntä vielä vanhana.

YouTube
Weibo

Naisen saavuttua kuvauspaikalle oli miehen reaktio kaikkea muuta kuin onnellinen tai tyytyväinen. Pariskunta alkoi riidella kovaan ääneen kadulla Shenzhenissä, Kiinassa. Mies pyysi naista pesemään naamansa välittömästi tai hän jättäisi morsiamen.

Nainen närkästyi miehen kommenteista, sillä esiintymällä vanhana naisena hän halusi vain selvittää haluaako mies olla hänen kanssaan kun hän on vanha. Miehen mielestä vanhaksi pukeutuminen oli huono vitsi.

Hääkuvia ei koskaan otettu, sillä sulhanen hylkäsi itkevän morsiamensa kadulle. Nainen itki miehen perään vuolaasti, eikä voinut ymmärtää miksi hänet jätettiin. Paikalle kerääntyneet ohikulkijat olivat riitelevän morsiusparin käytöksestä järkyttyneitä.

Monet ovat epäilleet, että kyse on jonkinlaisesta julkisuustempusta, sillä eihän kukaan hylkäisi avopuolisoaan huonon meikin takia. Mikäli kyseessä oli todellinen tilanne, luovutti mies avioliitto-aikeensa melko helpolla ja naisen harmiksi vanhaksi tekeytyminen koitui tulevan avioliiton kohtaloksi.