Erikoinen auto-onnettomuus videolle – kylmähermoinen rekkakuski pelasti

Viihdeuutiset · Annika Kela

Britannian moottoritiellä tapahtui äskettäin hurja tilanne, kun henkilöauto kolaroi kuorma-auton kanssa. Kojelautakameran taltioimassa videossa henkilöauto ajautuu kuorma-auton eteen ja kääntyy poikittain sen konepeltiä vasten.

YouTube
YouTube

Henkilö-auto raahautuu tiellä rekan ja kuorma-auton välissä lähes sata metriä, ennen kuin kuorma-auto pysähtyy. Kolarista säikähtänyt kuorma-autokuski selviytyy tilanteesta sankarina jäisten hermojensa ansiosta.

Mies nimittäin onnistuu pysäyttämään kuorma-autonsa niin, että molemmat autot päätyvät tien varteen lähes vahingoittumattomina. Kuorma-auto poistuu muiden autoilioiden tieltä turvallisesti ja rauhallisesti. Henkilö-auton kuljettaja voi kiittää onneaan, sillä tilanteessa olisi voinut käydä paljon huonomminkin.