Hurja huhu leviää: Ashton Kutcher petti Mila Kunisia?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä Ashton Kutcher ja näyttelijätär Mila Kunis ovat pitkään vaikuttaneet olevan onnensa kukkuloilla toistensa kanssa. Pariskunnalle syntyi hiljattain tyttövauva ja perheonni näytti kukoistavan. Yllättäen perheen iloa ovat alkaneet varjostaa huhut, joiden mukaan Ashton ei ole ollut uskollinen.

The Sun -lehdelle on paljastettu, että maskeerajana toimiva Linn Massinger deittaili Ashton Kutcheria vielä sen jälkeen, kun mies oli julkisesti kertonut olevansa yhdessä Mila Kunisin kanssa. Naisella on lukuisia yhteiskuvia miehen kanssa ajalta, jolloin Kutcherin väitettiin jo seurustelevan esikoisensa äidin Milan kanssa.

Linnin paljastus on saanut amerikkalaiset juorulehdet sekaisin, sillä kaikki haluavat jututtaa neitokaista hänen ja Ashtonin suhteesta. Monet ovat tarjonneet suuria summia intiimeistä paljastuksista ja mahdollisesta kuvamateriaalista.

Linnin mukaan hänen ja Ashtonin suhde on ollut jo kauan aikaa sitten ohi. Mila Kunis tai Ashton Kutcher eivät ole kommentoineet huhuja millään tavalla. Pariskunta varmasti selvittää asian suljettujen ovien sisällä, mikäli siinä on edes mitään selvitettävää.