Naiset pilailevat Kim Kardashianin ja Kanye Westin kustannuksella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Kanye West ja hänen vaimonsa Kim Kardashian tunnetaan yksinä aikamme suurimmista tyyli-ikoneista. Pariskunta on totuttu näkemään ykköset päällään missä ikinä he astelevatkin – olipa kyse gaalajuhlien punaisesta matosta tai reissusta lähikauppaan.

Happy birthday @kimkardashian #wwyw #whatwouldyeezuswear #kimye #katye #kimkardashian #kanye #kanyewest #yeezus #yeezy #kardashian #style #fashion #whoworeitbest #betchstolemylook @__kives Whatwouldyeezuswear.tumblr.com

A photo posted by What would Yeezus wear? (@what_would_yeezus_wear) on

Katie Burroughs ja Kathleen Lee -nimiset naiset ovat päättäneet lyödä huumoriksi Hollywoodin tähtipariskunnan kustannuksella. Kaksikko perusti What Would Yeezus Wear -nimisen Instagram -tilin, jossa he pukeutuvat vuorotellen sekä Kanye Westiksi ja Kim Kardashianiksi, sekä toisinaan jopa North West -vauvaksi. Naiset eivät juurikaan muistuta ulkoisesti Kimiä ja Kanyeta, mutta osaavat esittää kuvissa varsin hyvin tähtipariskuntaa heidän ilmeitään myöten.

34-vuotias Kim Kardashian on rikas perijätär, mutta on ansainnut miljoonia myös omalla työllään. Äskettäin Kim kuitenkin kertoi toivovansa, että hänen ja Kanye Westin 1,5-vuotias North-poika työskentelisi joskus muotisuunnittelijana ja tienaisi rahansa itse.

#wwyw #whatwouldyeezuswear #kimye #katye #kanye #kimkardashian #style #fashion

Uma foto publicada por What would Yeezus wear? (@what_would_yeezus_wear) em

#wwyw #whatwouldyeezuswear #kimye #katye #kanye #kimkardashian #style #fashion

A photo posted by What would Yeezus wear? (@what_would_yeezus_wear) on