Exän kuvat uusiksi nettieditorilla – sovellus päivittää valokuvat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Järkevät ihmiset jättävät huonon parisuhteen taakseen ja nostavat rohkeasti kytkintä pyyhkien entisen elämän mielestään. He tahtovat kohdata tulevaisuuden uudet tuulet avoimin mielin. Tällöin entisiä ihastuksia ei ehkä halua nähdä edes yhteisissä valokuvissa.

Nyt Big Sean on avannut nettiin sovelluksen, jonka avulla voi muokata entisen kumppanin kuvia. Kuvaeditori liittää exän kuvan päälle #IDFWU-hashtagin, joka tarkoittaa I Don’t Fuck With You. Sen lisäksi kuvaa pystyy muokkaamaan siten, ettei exää enää tunnista kuvasta. Joidenkin mielestä sovellus on turha, sillä miksi tuhlata enää energiaa entisen heilan nöyryyttämiseksi? Senkin ajan voisi panostaa omaan hyvinvointiin.

Kerroimme taannoin Killswitch-nimisestä sovelluksesta, jonka avulla voi poistaa yhteisen nettihistorian entisen kumppanin kanssa. Esimerkiksi Facebookissa luotu historia katoaa kuin tuhka tuuleen, eikä parin tarvitse enää koskaan näyttäytyä yhdessä. Sovelluksen käytön jälkeen exän voi poistaa myös kaverilistalta, mikäli ystävyys ei säily aikuismaisesti tai entisen kumppanin kasvot aiheuttavat pahoinvointia. Erosiivouksen jälkeen uusi elämä odottaa puhtaampana kuin koskaan ennen.