Isän ja tyttären upea valokuvausprojekti – tunnelma kuin kauhutarinoissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lasten tulee saada toteuttaa, tutkia, osallistua ja vaikuttaa, koska elämä ei saa olla mustavalkoista ja tylsää. Kaavoihin kangistuneiden elämä saattaa olla turvallista, mutta ennalta arvattavaa, koska mukavuusalueelta poikkeaminen miellettään pelottavaksi.

October Fright III, Scene 22 #scaryedie

Kuva, jonka Aaron Marable (@marblesmarmalade) julkaisi laitteella

Myös vanhemmuuden ilo häviää liian usein turhan pingottamisen myötä. Aaron Marable on isä, joka haluaa tallentaa kolmevuotiaan tyttärensä kanssa ikimuistoisia hetkiä valokuvien muodossa. Isä on lavastanut pikkuisen Edith-tytön halloweenin kynnyksellä kauhuteemaisiin valokuviin. Onnistuneita ja jopa hieman pelottavia otoksia lavastanut mies sanoo, että valokuvausprojekti on ollut heidän perheen yhteistä laatuaikaa, ja kyse on vain roolileikeistä.

Halloween-kauhukuvauksista voisi miehen mukaan tulla jopa tapa, ja samalla nähtäisiin jälkikasvun kehittyminen vuosien mittaan. Pikkuinen tyttö saa katsella kuvia vasta vanhempana, mutta sillä aikaa me aikuiset saamme ihastella kaksikon aikaansaannoksia. Kauhisteleville superäideille paljastettakoon, että tilanteet ovat lavastettuja ja kuvissa on käytetty Photoshopia, joten voitte perua puhelinsoiton lastensuojeluun.

October Fright III, scene 21 #scaryedie

Kuva, jonka Aaron Marable (@marblesmarmalade) julkaisi laitteella

October Fright III, scene 19 #scaryedie

Kuva, jonka Aaron Marable (@marblesmarmalade) julkaisi laitteella

October Fright III, scene 18 #scaryedie

Kuva, jonka Aaron Marable (@marblesmarmalade) julkaisi laitteella

October Fright III, scene 15 #scaryedie

Kuva, jonka Aaron Marable (@marblesmarmalade) julkaisi laitteella

October Fright III, scene 14 #scaryedie

Kuva, jonka Aaron Marable (@marblesmarmalade) julkaisi laitteella

October Fright III, scene 9 #scaryedie

Kuva, jonka Aaron Marable (@marblesmarmalade) julkaisi laitteella

October Fright III, scene 8 #scaryedie

Kuva, jonka Aaron Marable (@marblesmarmalade) julkaisi laitteella