Kiusattu ryhtyi treenaamaan – lihaksikas komistus näpäytti kiusaajiaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuori mies on jakanut rohkaisevan tarinansa mediassa, jossa hän kertoi, kuinka hänen elämänsä muuttui treenaamisen myötä paremmaksi. Perry Andrews ei ole koskaan ollut ylipainoinen, vaan häntä kiusattiin koulussa päivittäin hoikasta ulkonäöstään. Kiusaamisen myötä Andrewsille kehittyi anoreksia.

Andrews kertoi voineensa pahoin koulussa, sillä päivittäin hän sai osakseen kiusaamista ja nälvimistä. Masentunut teini-ikäinen menetti lopulta ruokahalunsa kokonaan ja sairastui anoreksiaan. Kun Perry oli 15-vuotias hän painoi alle 45 kiloa, vaikka hän oli 180 senttimetriä pitkä.

Nuori mies kertoi, että käännekohta hänen elämässään oli lehtiartikkeli nuoresta kehonrakentajasta, joka oli kertonut voittaneensa vastoinkäymiset elämässään aloittamalla treenaamisen ja terveellisen elämän. Andrews koki samaistuvansa mieheen ja päätti muuttaa elämänsä suunnan.

Nyt 24-vuotias Andrews on elämänsä kunnossa. Hän kertoi saaneensa apua veljeltään, joka kuntoilee säännöllisesti. Mies myös muisteli, että hakeutuessaan kuntosalille hän sai kannustavan vastaanoton ja paljon uusia ystäviä treenipiireistä. Treenaamisen myötä hän alkoi voida paremmin ja tuntea olonsa itsevarmemmaksi. Katso kuvat tästä.

Miehen muutos on ällistyttävä ja miehen tarina kannustava. Nykyisin onnellinen ja elämäniloinen Perry on komea ja lihaksikas ilmestys. Mies on kertonut, että hän on vihdoin kyennyt lähestymään tyttöjä pelkäämättä tulevansa naurunalaiseksi. Andrews on löytänyt rakkauden ja alkanut seurustella.

Mitä kiusaajiin tulee, he tuskin tunnistavat miestä kävellessään häntä kadulla vastaan. Andrews ei ole tuhlannut ajatustaan asialle, sillä hänellä on paljon tärkeämpiä asioita mietittävänään, kuten parisuhde, terveellinen elämä ja menestyminen kehonrakennuksessa. Mies on kertonut, että hänen haaveenaan on vielä joskus menestyä kisoissa.