Mies menehtyi – nettiväki lahjoitti rahat sperman pakastamiseen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kihloihin menneen pariskunnan elämä sai traagisen käänteen, kun mies joutui vakavaan moottoripyöräonnettomuuteen. Mies kiidätettiin sairaalaan hoidettavaksi, mutta lääkärit eivät kyenneet pelastamaan miestä. Nuori motoristi todettiin aivokuolleeksi.

Kihlattu ja perhe olivat vaikean päätöksen edessä, kun sairaala ehdotti elintoimintojen koneellisen ylläpidon lopettamista. Vaikka he suostuivat sairaalan ehdoukseen, ei kihlattu ollut vielä valmis luopumaan miehestään ja heidän suunnittelemasta elämästään.

Nainen päätti toteuttaa vielä yhden suunnitelman miehensä kanssa, sillä hän halusi yhteisen lapsen. Lääkärit kertoivat, että toimenpiteen avulla miehen siemennestettä voidaan ottaa talteen myöhempää käyttöä varten, mutta toimenpide tulisi maksamaan noin 7.300 euroa. Perheellä ei ollut varaa kyseiseen toimenpiteeseen, joten kihlattu päätti vedota ihmisiin sosiaalisessa mediassa ja kerätä rahat lahjoituksilla.

Muutamassa päivässä lahjoituksien määrä kasvoi 8.900 euroon ja kihlattu sai toimeenpiteestä sovittua lääkärin kanssa. Nainen on kertonut olevansa ihmisten hyväsydämisyydestä liikuttunut, eikä voi koskaan kiittää ihmisiä tarpeeksi lahjoituksesta. Motoristin siemenneste on jäädytettynä sairaalan säilössä ajankohtaa varten, jolloin nainen on valmis lapsen hankintaan.