Odottamaton näky Kim Jong-unin valokuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pohjois-Korea on maailman suljetuin valtio, ja maasta kantautuu muiden maiden tietoon pääasiassa viralliseksi totuudeksi luokiteltua propagandaa ja kuvia. Joskus viralliseen propagandaankin päätyy tilanteita, jotka aiheuttavat kysymyksiä länsimaissa.

Twitter
Twitter

Valtion hallitsija Kim Jong-un vieraili lokakuussa paikallisissa orpokodissa, joka tosin vaikuttaa kuvien perusteella epäilyttävän asumattomalta. Nettikäyttäjät huomasivat vierailusta julkaistussa kuvassa kuitenkin erikoisen yksityiskohdan. Diktaattorin takana olevat pehmoeläimet näyttävät nimittäin harrastavan seksiä.

Sokerina pohjalla vastaanottajan roolissa oleva pehmoeläin näyttää iskevän kameralle silmää. Kyseessä saattaakin olla jonkin Pohjois-Korean asukkaan passiivis-aggresiivinen tapa kapinoida valtion johtoa vastaan, tai sitten kyseessä on silkka vahinko. On kuitenkin täysin mahdollista, että tiedon päätyessä Kimin korviin joku laitoksen henkilökunnasta teloitetaan maan tavan mukaisesti.