Khloe Kardashian on-off -suhteessa French Montanan kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muodokkaan Khloe Kardashianin elämä mullistui viime vuonna avioeron myötä. Hän jätti koripallotähtimiehensä Lamar Odomin tämän naisseikkailujen ja päihdeongelman takia. Sitten nainen yhdistettiin b-luokan julkkikseksi tituleerattuun French Montanaan, mutta suhde päättyi muutaman kuukauden jälkeen.

Khloe jätti Frenchin ainoastaan siksi, että hän ei ollut vieläkään päässyt yli neljän vuotta kestäneestä suhteestaan Lamar Odomiin. Nainen allekirjoitti avioerohakemuksen Odomin kanssa jo viime vuoden joulukuussa, mutta ero ei ole vieläkään astunut voimaan. Nyt Khloe kertoo E! Newsille, että hän kokeilee nyt uudelleen suhdetta French Montanan kanssa.

Kolmekymppinen Khloe on pitänyt koko ajan yhteyttä French Montanaan parin eroamisesta huolimatta. Suhde on lämmennyt uudelleen romanttiselle tasolle. Pari tapasi aikoinaan Puff Daddyn esittelemänä, ja heillä on synkannut siitä lähtien.

Aiemman suhteen aikana ehdittiin epäillä, että French Montana olisi ollut kiinnostunut rikkaasta perittärestä ainoastaan naisen statuksen ja kuuluisuuden vuoksi. Räppärin on myös kerrottu omaavan synkän historian huumediilerinä, mikä olisi vaikuttanut myös Khloen elämään kielteisesti. Rohkeimmat epäilivät nimittäin Khloen käyttäneen seurustelun aikana kokaiinia.