VR:n ruokatarjoilu naurattaa jälleen – kuin parodia sämpylästä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara kertoi äskettäin kuinka kotimaisella junamatkalla huikopalaa ravintolavaunusta ostanut henkilö sai hieman toisenlaisen evään kuin oli alunperin olettanut saavansa. Hän nimittäin tilasi hodarin kahdella nakilla, mutta lopputulos oli jotain aivan muuta.

Hot Dog -farssi oli hädin tuskin ehtinyt unohtua, kun vuorossa on jo seuraava tapaus. Tällä kertaa matkustaja osti junassa kahvin ja sämpylän yhteishintaan 7,50 euroa. Hintaa voidaan pitää melko suurena verrattaessa sitä ostajan julkaisemaan valokuvaan sämpylästä. Hädin tuskin kolikon kokoinen sämpylä sisältää nimittäin vain pienen meetvurstipalan ja pienenpienen nahistuneen palan salaattia.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat