Jennifer Lawrence: ”Sosiaalinen media ei ole minua varten”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suositusta Nälkäpeli -elokuvasarjasta tunnettu näyttelijätär Jennifer Lawrence on paljastanut radiohaastattelussa, ettei hän käytä sosiaalista mediaa. Lawrence kertoi, ettei hän aio muiden tähtien tavoin liittyä Twitteriin tai Facebookiin.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Hiljattain ensi-iltansa saanut Nälkäpeli-elokuvien jatko-osa Matkijanärhi on pitänyt neitokaisen kiireisenä. Jennifer on ottanut osaa moniin elokuvan promootiotilaisuuksiin ja haastatteluihin. Tähti on kertonut, että hänelle tuottaa vaikeuksia vastata tekstiviesteihin ja sähköposteihin, joten sosiaaliseen mediaan osallistuminen ei tule kysymykseen.

Pirteä neitokainen naureskeli BBC1 radiohaastattelussa, että tilapäivitysten ja kuvien julkaisu ei onnistu häneltä, joten mikäli hän haluaa pitää faninsa ajantasalla on hänellä oltava assistentteja, jotka auttavat häntä tehtävässä.

Tähtösellä ei ole Facebookia, Instagramia tai Twitteriä. Näyttelijätär muistutti, että jos netissä törmää hänen nimellään varustettuun profiiliin, se ei ole oikeasti hänen tai tule olemaan. Poiketen monista muista julkisuuden henkilöistä, Jenniferillä ei ole suunnitelmia liittyä sosiaaliseen mediaan, vaikka monet tahot ovat vaatineet sosiaalisen median käyttöä osana viestintää ja kommunikointia.

Kuva: Splash
Kuva: Splash