Mies löysi tyttöystävän – elämä pilalla kavereiden mielestä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaksi nuorta miestä matkusti linja-autossa, ja kanssamatkustajat pääsivät kuuntelemaan heidän naisiin liittyvän keskustelun. Toisella pojista oli tyttöystävä, eikä toinen ymmärtänyt mitä hienoa asiassa muka oli. ”Kaikesta tulee niin hankalaa”, nuori mies sanoi päätään pyöritellen.

YouTube
YouTube

Tämä tapaus on tosi. Yhtä totta voisi olla myös verkossa julkaistu video, jolla kaveriporukka kuulee murskaavan uutisen ystävästään, joka on löytänyt itselleen tyttöystävän. Miesten mielestä naisen astuminen kuvioihin tuhoaa heidän kaverinsa elämän. Hän ei saa enää syödä mitä haluaa, ei voi juoda olutta – saati viettää aikaansa ystävien kesken.

Kaikille tietämättömille miehille kerrotakoon, että ei kannata ottaa tyttöystäväksi naista, joka tekee elämästä yhtä helvettiä. Maailmassa on myös upeita neitokaisia, jotka antavat miestensä jatkaa eloa karjumaisella olemuksellaan ilman, että pyrkisivät muuttamaan kaksilahkeisten käyttäytymistä salonkikelpoisemmaksi. Ainakaan kovin paljon.