Leonardo DiCaprio järjesti 40-vuotisjuhlat – vieraista valtaosa supermalleja

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poikamieselämää viettävä näyttelijä Leonardo DiCaprio täytti hiljattain 40 vuotta. Miehen syntymäpäiville oli kutsuttu valtava määrä supertähtiä ja huippumalleja. Juhlat olivat kuin suoraan miehen edellisistä elokuvista The Wolf of Wall Street ja The Great Gatsby.

Daily Mail -lehden mukaan juhliin oli kutsuttu 100 miehen lähintä ystävää. Mukana olivat muun muassa näyttelijät Jonah Hill, Tobey McGuire ja Emilie Hirsh sekä laulajat Adam Levine ja Robin Thicke. Sen lisäksi vieraista noin 80 prosenttia oli supermalleja. Juhlat järjestettiin SoHo Housessa Hollywoodissa. Mies juhli syntymäpäiviään supertähden tyyliin huippumallien piirittämänä aamuun asti.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash