Massiivinen ysäritapahtuma lauantaina Ideaparkissa: ”Alexia, Bad Boys Blue, Pandora…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvun musiikki on tehnyt viime vuosina todella näyttävän paluun, ja viime kesänä Helsingissä järjestetty We Love The 90’s -festivaali myytiin loppuun. Ensi lauantaina käynnistyy Suomen historian massiivisin ysärikiertue, kun We Love The 90’s lähtee tien päälle.

Ensimmäinen kolmesta We Love The 90’s Xmas – Winter Arena Tour -tapahtumasta järjestetään lauantaina 22. marraskuuta Lempäälän Ideaparkissa, joka on jo aiemmin osoittautunut mainioksi konserttipaikaksi suurille yleisöille. Lauantaina lavalle nousee huikea kattaus 1990-luvun supertähtiä.

Illan aikana nostalgisia tunnelmia tarjoavat ja yleisöä tanssivat Summer Is Crazy ja Uh La La La -kappaleistaan tunnettu italialainen Alexia, saksalainen Bad Boys sekä ruotsalaiset Pandora ja Basic Element. Suomalaisista mukana ovat Movetron, Waldos People ja DJ Matti Airaksinen.

Lauantain jälkeen kiertue jatkaa matkaa Turkuun ja Seinäjoelle. Itsenäisyyspäivän aattona Turussa lavalle astuvat 2 Unlimited, Solid Base, Alexia, Basic Element, Waldo´s People ja Pandora. Seinäjoki Areenalla 13. joulukuuta esiintyvät 2 Unlimited, La Cream, DJ Matti Airaksinen, Pandora, Solid Base, Waldo´s People ja Basic Element.