Nainen ei pysähtynyt STOP-merkin kohdalla – karma kosti heti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Liikenteessä öykkäröivät ihmiset ovat siitä harmillisia, että he vaarantavat oman henkensä lisäksi myös ulkopuolisten ja viattomien ihmisten turvallisuuden. Liikennesäännöistä ja liikennemerkeistä piittaamattomat kuskit joutaisivat kaikki kertaheitolla karman korjaamaksi.

Tietyöntekijät ja muutenkin ammatikseen liikenteen seassa töitä tekevät henkilöt näkevät päivittäin autonkuljettajien tekemiä mokia. Nyt eräs asfalttityöntekijä todisti Michiganissa tapahtumasarjaa, jossa välinpitämätön nainen ajoi suoraan vastavalettuun asfalttiin – useista kieltomerkeistä huolimatta.

Tuoreesta asfaltista oli informoitu useilla STOP-merkeillä, opasteilla ja jopa tietyöntekijät huusivat naiselle varoituksia. Silti nainen halusi oikaista autoineen suoraan pehmeän asfalttiseoksen läpi. Hänen autonsa upposi massaan. Paikalle saapuneet poliisit olivat kuvan julkaisseen redditorin mukaan enemmän raivostuneita kuin asfalttityöntekijät.

Poliisit estivät naisen auton pelastamisen, vaikka tiedossa oli, että se saataisiin pian kuivuvasta tiestä irti pelkästään pieninä palasina. Poliisien mukaan kuljettajan olisi kannattanut noudattaa pysähtymismerkkiä. Nainen sai ajattelemattomuudestaan oivan opetuksen, purkaamokuntoisen auton, suuret sakot sekä muhkeat korvausvaatimukset menetetystä työstä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.