Ei halunnut tavata tyttöystävää – mies väitti tulleensa siepatuksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin miehestä, jolla oli niin kova himo kavereineen baarireissulle, että hän kertoi tyttöystävälleen joutuneensa kidnappauksen uhriksi. Totta kai huolestunut nainen ilmoitti asiasta poliisille.

Nyt julkisuuteen on noussut toinenkin tapaus, jossa nuori mies turvautui yhtä äärimmäiseen keinoon. 22-vuotias Justin Sarten ei yksinkertaisesti halunnut tavata tyttöystäväänsä. Arizonalainen mies kertoi naisystävälleen, että hänet oli siepattu.

Tyttöystävä ilmoitti asiasta hätääntyneenä Justinin äidille, joka puolestaan soitti paikalliselle poliisille. Viranomaiset lähtivät etsimään miestä. Monien yllätykseksi Justin löydettiin kaupasta ystäviensä kanssa – ja ilmeisen hyvässä kunnossa.

Pian selvisi, että miehen kaverit eivät pitäneet ystäväänsä kaupassa väkisin, vaan hän oli paikalla vapaaehtoisesti. Selvisi, että Justin oli valehdellut kidnappauksestaan, Death and Taxes -julkaisu uutisoi. Sitä emme tiedä, kuinka tyttöystävä reagoi asiaan, mutta Justinin kannalta olisi ollut järkevämpää kertoa totuus alusta asti.