Etelämantereella tapahtuu outoja: Hylkeet raiskaavat pingviinejä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Eristäytyneillä Prinssi Edwardin saarilla Etelämantereella tapahtuu kummia. Tutkijat ovat nimittäin havainneet, että hylkeet raiskaavat nimittäin saarella asuvia pingviinejä. Saaren tapahtumia on saatu kuvattua videolle ja niitä tutkitaan tarkkaan.

YouTube
YouTube

Kukaan tutkijoista ei ole keksinyt selitystä hylkeiden omituiselle käytökselle. Hylkeiden on kerrottu ahdistelevan pingviineitä seksuaalisesti ja tutkijat ovat raportoineet jo neljä tapausta, jossa hylje ottaa pingviinin kiinni ja alkaa paritella sen kanssa.

Asiantuntijoiden mukaan vastaanvalaisista tapauksista on sattunut aiemminkin, mutta ensimmäistä kertaa on saatu videokuvaa hylkeestä, joka parittelee pingviinin kanssa. Tutkijoiden mukaan hylje päästää pingviinin aktin jälkeen vapaaksi. Yhdessä tapauksessa hylkeen tiedetään syöneen pingviinin. Toistaiseksi on arvoitus, mikä ajaa hylkeen parittelemaan pingviinin kanssa, sen sijaan että se parittelisi oman lajinsa edustajan kanssa.