Christian Bale vetäytyi roolista – Steve Jobs -elokuvaprojekti kaatui

Viihdeuutiset · Annika Kela

Sony Studios on ilmoittanut, että Steve Jobsin elämään perustuva elokuva jää tekemättä. Elokuvaprojekti kaatui suureksi osaksi siitä syystä, että pääroolin esittäjä Christian Bale ilmoitti vetäytyvänsä roolista.

Osa elokuvan rahoittajista perääntyi, kun Bale ilmoitti jäävänsä projektista pois. Daily Mail -lehden mukaan Applen perustajan elämästä kertova projekti oli alusta asti ongelmissa, sillä elokuvan rahoitus ei ollut millään järjestyä.

Huhujen mukaan elokuvaan oli valittu Balen lisäki näyttelijät Seth Rogen, Jessica Chastain ja Scarlett Johansson. Vastoinkäymisiä kokenut projekti ei kestänyt sitä, että Christian Bale luopui roolista.

Steve Jobsin elämästä kertova elokuva Jobs ilmestyi vuonna 2013 ja siinä päähenkilöä esitti Ashton Kutcher. Elokuvassa keskityttiin suurelta osin vuoden 1974 tapahtumiin ja siihen, kuinka opiskelijasta kuoritui menestyksekkään IT-firman johtaja. Uudessa elokuvassa olisi kerrottu miehen elämästä ennen hänen menehtymistään. Sony Studios on päättänyt kuopata projektin.