Mäyräkoiralla hulvattomat rooliasut – koirasta tuli nettijulkkis

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pukeutuminen naamiaisasuun ei ole vain ihmisten huvittava tapa juhlia pyhäpäiviä, vaan myös lemmikeille on suunniteltu mitä hassuimpia asukokonaisuuksia. Halloween on yksi juhlista, jolloin omistajat usein pukevat lemmikkikoiransa naamiaisasuun.

Crusoe on asuleikkeihin tottunut mäyräkoira, ja hauskojen asujen ansiosta koirasta on tullut nettijulkkis. Lemmikin asuleikeistä on olemassa muhkea kuvagalleria. Lähes kaikki mäyräkoiran asut on itse suunniteltu ja valmistettu. Asut on räätälöity koiran mittoihin ja sen sijaan, että koiralla näyttäisi olevan niissä epämiellyttävä olo, näyttää koira viihtyvän asuissa.

Huumorintajuiset omistajat ovat kirjoittaneet lemmikkiblogia, jonne he ovat lisäilleet koirastaan kuvia. Blogin on ollut suuri menestys ja se on valittu parhaaksi lemmikkiblogiksi. Nykyään sivusto toimii Crusoen fanisivustona.

Harvalla lemmikillä on omat fanisivut, Facebook-sivut ja Twitter kuten Crusoella. Sivut löytyvät sosiaalisesta mediasta nimellä Crusoe the Celebrity Dachshund. Asuinspiraatiota etsimässä olevat omistajat voivat katsoa asuvinkkejä lemmikeilleen Crusoen hassuista kuvista.