Rehtori narahti seksistä opettajan kanssa – oppilas kuvasi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina julkisuuteen on paljastunut useita tapauksia, joissa opettajat ovat olleet seksisuhteessa oppilaidensa kanssa. Tällaiset intiimisuhteet ovat luonnollisesti kiellettyjä. Nyt slovenialaisessa koulussa on kuitenkin paljastunut poikkeuksellisen erikoinen tapaus.

rehtori23112014

Oppilaat kuulivat nimittäin suljetusta huoneesta ilmiselviä seksin ääniä, joten he avasivat oven tarkistaakseen ketkä siellä puuhastelivat. Ennen tilanteen näkemistä he olettivat, että huoneessa olisi pari oppilasta seksin pauloissa, mutta tilanne olikin hieman toinen.

Järkytys oli nimittäin melkoinen, kun oven takaa paljastui 45-vuotias alaston matematiikan opettaja, jonka alapäässä lukion 41-vuotias rehtori harrasti suuseksiä, Metro uutisoi. Paikalle kutsuttiin poliisit, vaikka vielä ei ole tiedossa oliko seksin harrastaminen henkilökunnan kesken edes laitonta.

Oppilas ehti ikuistaa tilanteen videolle, jonka kuvakaappaus parhaillaan verkossa. Rehtori kiistään kuvan olevan aito ja väittää sen olevan photoshoppauksen tulosta. Oppilas on ilmoittanut julkaisevansa koko videon, mikäli rehtori nostaa häntä vastaan oikeusjutun.